top of page
Billede af Jason Goodman

Kursus

MIND YOUR BUSINESS har stor erfaring i at udvikle og afholde kurser. Vi lægger stor vægt på at overføre den teoretiske viden til værktøjer, som du kan bruge til at arbejde praktisk og operationelt med bæredygtig udvikling i din virksomhed. 

 

Vi tilbyder tre kurser:  
 

1. Grundkursus i bæredygtighed og Verdensmål (1 dag)

Dette kursus er for dig, der vil forstå begrebet "bæredygtighed", hvorfor det er en megatrend og hvordan det vedkommer din business. Vi gennemgår Verdensmålene og de sociale og miljømæssige dimensioner i et mix af teori, øvelser, diskussioner og cases.

Datoer for næste kursus følger snarest.

2. Online Grundkursus i bæredygtighed og Verdensmål (1 dag)

Dette kursus er for dig, der foretrækker at deltage online.  Du vil får en grundig introduktion til "bæredygtighed", hvorfor det er en megatrend og hvordan det vedkommer din business. Vi gennemgår Verdensmålene og de sociale og miljømæssige dimensioner i et mix af teori, øvelser, diskussioner og cases. Datoer for næste kursus følger snarest. 

Næste online kursus finder sted den tirsdag den 29. november kl. 9 - 16. 

 

 

3. Strategisk bæredygtighed og forretningsmål (3 dage)

Dette kursus er for ledere og mellemledere i private og offentlige virksomheder, der skal i gang med at udvikle en bæredygtigheds-strategi. Vi mødes på tre bootcamps, hvor du grundigt indføres i metode og anvendelse af konkrete værktøjer, som gør dig i stand til at udvikle og dokumentere din bæredygtigheds-indsats. 

 

Datoer for næste kursus følger snarest. 

OBS!
Kontakt os gerne, hvis du selv udbyder et kursus
og har brug for en ekstern underviser.

bottom of page