top of page
_MG_0029.jpg

book et foredrag 

Med mere end 500 foredrag i bagagen kan jeg inspirere og motivere til bæredygtighedsrejsen med afsæt i egne erfaringer og eksempler fra en lang række virksomheder. 

Har du brug for en levende pep-talk om organsationer og virksomheders muligheder for at navigere i ESG landskabet, hvorfor virksomheder bør interessere sig for at skærpe sit fokus på strategisk bæredygtighed og hvordan det gøres, så kontakt os. 

Billede af Aaron Burden
Billede af Jonatan Pie
Billede af David Clode
Billede af Zdeněk Macháček

Bæredygtighedsagendaen 

Klimaklar

ESG rapporten

Undgå greenwashing

Dette foredrag henvender sig til bestyrelser, ledere og mellemledere hos SMV’er og i den offentlige sektor, der ønsker indsigt i bæredygtighedsagendaen og hvad det kræver at arbejde fokuseret med den.  

Foredraget henvender sig til ledere, ejere, bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere, som har ansvaret for at sikre, at deres organisation er bedst muligt forberedt til at gennemføre og realisere en klimaomstilling.

Deltag i dette foredrag om bæredygtighedsrapportering,

som henvender sig til virksomheder, der skal i gang

med en bæredygtigheds-rapportering for første gang. 

I dette foredrag ser vi nærmere på, hvordan virksomheder kan kommunikere bæredygtighed på en transparent og troværdig måde og dermed undgå greenwashing. Kurset henvender sig ledere og kommunikationsmedarbejdere.

bottom of page