top of page
Billede af Aditya Saxena

sæt dig fri

Hvad er coaching?

Der findes mange former for coaching. Jeg coacher efter en model, der blander kognitiv og transformativ coaching, der har til formål at motivere og fokusere dine tanker, følelser, sanser og adfærd mod et bestemt mål.

Som din coach er jeg altid nærværende og på din side. Du er ekspert i dit eget liv, så jeg dømmer dig ikke, og jeg vurderer ikke hvad du siger.  Min coaching er funderet i tillid og respektfuld kommunikation, der forbinder dig med dine indre styrker.

 

Jeg gør brug af kraftfuld lytten, effektfulde spørgsmål og mønsterbrud, som får det fulde potentiale eller de bedste sider frem i dig. Vi kommer ind til benet, til den mest præcise og styrkende version af sandheden, så der bliver åbnet for handling, der bringer dig nærmere dit mål.

Når først du mærker, hvad det kan give dig at blivet coachet af en dygtig coach, så vil det ofte ændre dit perspektiv på, hvad der er muligt at nå i livet.  

Vi mennesker har et fundamentalt behov for at udvikle os gennem hele livet. Når det ikke sker, når vi mærker hamsterhjulet snurre, så ophober sig ofte en indre utilfredshed. Coaching giver dig det skub, der skal til. Pludselig bliver det muligt at erkende og bryde et hæmmende mønster i dit liv, du opdager hvad du er i stand til. Du bliver mere afklaret, og du kommer tættere på det, du ønsker.

Coaching fokuserer på nutiden og på fremtiden, ikke på at "fixe" noget i fortiden. Men det hele starter med at stille sig selv spørgmålet: "hvor er jeg?".

 

Se filmen her og begynd dit nye liv.  

"If you want to change,

you have to be willing to be uncomfortable"

 

David Berger, forfatter

 

bottom of page