top of page
Billede af Jordan Opel

TAG SPRINGET NU

coaching

Går du rundt med en drøm, du aldrig får indfriet. Eller er du gået i stå et sted i livet og har svært ved at få lavet et gennembrud, så du kommer videre? Så er du ikke alene.

Langt de fleste mennesker udlever ikke deres fulde potentiale, fordi noget holder os tilbage. Vi lader os styre af en basal frygt i livet. Vi lader som om, vi drømmer - og vi længes.

Længes efter en bedre relation, frihed, et sundere liv, et nyt job, en ny bolig, at skrive en bog, rejse, at stå ved dig selv, at købe en campingplads, mere kærlighed eller tusind andre ting. De fleste bliver ved med at længes, for det giver os mennesker noget, når vi lader trygheden dominere. Til gengæld betyder det, at frygten får lov at styre, og vi går igennem livet uden at leve fuldtud.

Hos MIND YOUR BUSINESS bliver du coachet for at nå dine drømme. Det sker efter den unikke og anerkendte MindJuice metode, som består af fem kerneområder:

1. Personligt lederskab. Du tager selv ansvar for at finde og udleve dit formål.

2. Systemisk teori. Du arbejder med dine relationer. 

3. Kraftfuld kommunikation. Din kommunikation afgør dine relationer.

4. Enneagrammets visdomsteori. Din frygt motiverer din adfærd.

5. Transformativ coaching. Du forvandler dig, hvis du sanser, føler og tænker dit mål. 

Ønsker du at skabe forandring i dit liv? Så tag springet og book tid til en gratis og uforpligtende samtale på cirka 15 minutter. Så er du allerede godt på vej.

"Uanset din alder, opvækst eller uddannelse består du mest af alt af ubenyttede muligheder"

George Leonard, forfatter

bottom of page