top of page
FNs-verdensmål.png

bæredygtighed skaber konkurrencekraft

IMange virksomheder har allerede gang i en række bæredygtighedsindsatser. Nogle arbejder med at reducere affald eller madspil, andre har fokus på sociale initiativer i byer og lokalsamfund mens uddannelse og medarbejdertrivsel også er emner, der optager mange virksomheder.

 

Men ofte er virksomhedens indsatser ikke helt sammenhængende. Ved at tænke bæredygtighed sammen med virksomhedens strategi, kan indsatsen for alvor give forretningsmæssig værdi, samtidig med at samfundet får mest muligt ud af indsatsen. 

Samtidig oplever vi, blandt andet som følge af EU's Green Deal, en række nye lovgivningskrav. Eksempelvis det såkaldte "Corporate Sustainability Reporting Directive", der skærper kravene til virksomhedernes rapportering og er så omfattende, at det betegnes som et paradigmeskifte for europæiske virksomheders rapportering om samfundsansvar.

Det er på den baggrund, at bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter. Kunder, medarbejdere, investorer og samarbejdspartnere søger de virksomheder, der kan levere bæredygtige løsninger, og som arbejder seriøst med at gøre en reel forskel inden for rammerne af FN’s verdensmål og Global Compacts 10 principper.

mind your business tilbyder:

Bæredygtigheds-strategi

Skal du også gang med at lave en bæredygtigheds-strategi? 

Kursus

Deltag i et grundkursus om bæredygtighed og Verdensmål eller på kurset "Strategisk bæredygtighed"

Foredrag

Book et foredrag og bliv inspireret til at komme i gang med at gøre verden et bedre sted.

bottom of page