top of page

DERFOR BRYDER DU DIT NYTÅRSFORTSÆT – IGEN!

Hvad var dit nytårsfortsæt for 2021? Sandsynligvis holdt du det ikke, måske har du endda glemt det. Sådan går det for de fleste. Lad mig vove pelsen og provokere dig lidt: Hvis du har et nytårsfortsæt for 2022, så bryder du også det.


Hvorfor? Fordi du lader dit ego styre din adfærd, og det er desværre helt normalt.


Egoet lever i det skjulte og egoets job-beskrivelse er at beskytte dig. At holde dig inde i din trygge og falske comfort-zone og sørge for, at du ikke bliver udfordret.


Dit ego er ikke interesseret i at få tingene frem i lyset, hvis det gør lidt ondt. ”Nej” siger egoet, ”lad hellere være, bliv her, hvor du ved hvad du har. Det er fint nok”.


Så du fortsætter din trummerum og mangler noget.


Egoet vinder næsten altid over din essens – dit formål. Der, hvor du handler og bryder mønstre og opdager, hvad du faktisk er i stand til. For egoet overbeviser dig om, at du ikke har råd, tid, kræfter, evner. BLA BLA BLA!


Lad essensen styre dine beslutninger

Ved du hvad? Det er bullshit! Du kan udmærket godt, du lytter bare alt for meget til dit ego og alt for lidt til din essens. Og det er virkelig en skam.


Så her kommer et helt gratis coaching-råd:


VÅGN OP – erkend din frygt og stå ved dit destruktive mønster. Kun på den måde kommer du videre og skaber det gennembrud, som du i virkeligheden længes efter.


For du længes helt sikkert efter noget. Det gør vi alle. Måske hænger du fast i dit job, selvom du er dødtræt af det og også var det sidste gang, du skød året ind. Måske drømmer du om at skifte spor i livet, men du ved ikke lige til hvad, Og så bliver du hængende. Måske vil du gerne blive udstationeret, tage et sabbat-år og skrive en bog, blive skilt, turde stå ved dig selv, tabe dig i vægt, komme ud at et misbrug, forbedre en familie-relation…..du ved det bedst selv.


Du kan faktisk godt, hvis du tør give egoet fuck-fingeren.


Tag ansvar

Du har altid et valg. Og hver gang du træffer et valg - eller et fravalg - så er det dit ansvar. Det er dit liv og dit ansvar, hvordan du lever det.


Hvis du vil have en chance for at holde dit nytårsfortsæt i år, så start med at spørge dig selv:


”Vil jeg være en reaktion, på det der sker omkring mig eller vil jeg selv bestemme retningen”?


Mønsterbruddet

At bryde et mønster kan være dødsvært. Det er som en rille, der bliver dybere og dybere, og det er alt, alt for let at falde tilbage i rillen. Egoet vil blive ved med at trække dig ned i det velkendte og ufarlige. Men det har altid en pris. Som regel, at du ikke kommer videre.


Det er her, at coaching er et super stærkt redskab. Som coach vil jeg altid arbejde for dig og hjælpe dig med, at du ikke falder tilbage i dit mønster. Jeg rådgiver dig aldrig, men jeg hjælper dig til at sætte bål i dit mål, så du selv bryder dit mønster, finder nye handlinger og skaber det gennembrud i dit liv, som du selv ønsker.


Prøv det. Hvis du kontakter mig inden 31. januar 2022, får du nytårsrabat på tre coaching-sessioner á 60 minutter til kun 1500 kr. Der er to ledige pladser, og det er først til mølle.


Rigtig godt nytår!


55 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page